Studio Me is het geesteskind van Marieke Vrancken. Denk natuurlijke cosmetica van Belgische makelij, een toplocatie, e-fittoestellen (wij moesten het ook opzoeken), make-upworkshops en een oneindige glimlach.

Update: ondertussen heeft Studio Me ook een locatie in de Mechelse binnenstad. Spring er zeker eens binnen, het is vlak onder de toren, op de Steenweg.

Kolos mocht een visuele taal verzinnen die zowel het e-fitgedeelte als het schoonheidsgedeelte vat. We vonden een subtiel detail dat genoeg onderscheid maakt en tegelijk toch geen afbreuk doet aan het logo-idee.

Dus, e-fit, wat is dat nu? Het is een vrij revolutionaire manier van bewegen. Je mag namelijk een speciaal pak aantrekken dat je tijdens het bewegen op heel specifieke plekken elektrische impulsen geeft, waardoor er veel meer spiercontracties zijn dan tijdens een reguliere workout. Dat klinkt heel technisch. Anders gezegd: je ziet eruit als een astronaut én met twee keer een half uur per week ben je in geen tijd fitter dan ooit.

Studio Me verkoopt cosmetica van Rainpharma en daar zijn ze terecht trots op. Omgekeerd, een betere ambassadeur dan Marieke kan het merk zich dan ook weer niet wensen. De visuele stijl van Studio Me is gebaseerd op dezelfde kernwaarden als die van Rainpharma: natuurlijk, rustig, kwaliteitsvol en licht.

Logo en Branding: Sam Coussens, Kenzo De Bruyn, Pieter Van Herreweghen, Kato Vander Sande en Sarah Daems
Interieurontwerp: Tailormate
Foto’s interieur: Kenzo De Bruyn

# # # # # # #